Minyak Angin

Boleh tak suggest saya minyak angin yg sesuai untuk mommy pregnant. Setahu saya minyak kapak, minyak yuyi tak boleh untk pregnant sebab ada methyl salicylate & mentol didalamnya. Seksa rasa bila ada loya muntah2, tapi tak ada minyak untuk disapu

19 Các câu trả lời

try guna yang brand najihah.. tutup botol warna hijau.. sy guna alhamdulillah..ok dgn loya pening

say guna minyak dari tropika selamat untuk pregnant

boleh try minyak angin Najeehah.

Sy pkai minyak Kayu putih jer😁

Sy guna minyak herba asmak

minyak yuyi bole sis

sya pakai minyak yu yi sis...

2mo trước

tapi minyak yuyi ada methol & tiada kajian sama ada methol selamat atau tidak ke atas ibu pregnant. jdi, risau juga nak pakai

sy prgnat pkai ni jee..

youbaby roll