PEDAS !!!!

Boleh tak nak tau ? Ibu mengandung boleh ke makan makanan pedas ? Sbb mak sy ckp ibu mengandung takleh makan pedas sbb nanti baby pedas.. org tua2 pesan lebih kurang gitulah kan.. heheheh. Pernah tanya doc, doc kata selagi perut tu ok je makan pedas, jadi ok jee.. Tapi ada baca satu artikel kat google, mkn pedas boleh gugurkan kandungan.. Naik pening dh nak percaya mana satu ? Ada sapa2 ada pengalaman atau tau tak pasal info ni ? Boleh tlg share pendapat tak ? ?

28 Các câu trả lời

ikut badan sndiri aje...kdg3 mak kite tk sme an antibodi kite...klo rse awak makan tu ok...ok je..klo rse mcm dh pedih ulu hati,tk selsa kt perut..jgn makan....makan yg kurg pedas aje