Makan pedas

Ibu mengandung boleh makan pedas tak? Skrg teringin nk makan maggi pedas giler. Tp shuben tak kasi hmmmmm

2 Các câu trả lời

Saya baru je minggu lepas makan megi pedas giler yang 2 kali pedas.. esoknya dengan lusa tu baby tak bape aktif🤣 jenuh pi scan tau. Husb dah bebel dah.. sebab saya makan curik2.. Dah sampai klinik eh aktif pulak dia. Hari sterusnya terus aktif macam biasa.. rasa serik makan megi pedas😅

Kalau ade pedih ulu hati, gastrik tak digalakkan. Ada orang boleh je makan pedas2. Kena try and error. Nak makan kena share dgn suami. Perencah kena kurangkan. Sbb setiap perut orang berbeza2.