sleep training

Boleh tak bagi tips sleep training untuk baby 4 month 😊🫶🏻

sleep trainingGIF
1 Trả lời

boleh follow ig: baby language atau fb puan uswatun. dia mmg pakar sleep training. nak ST ni ibu ayah kena kental & konsisten dlm 7-14 hari. kalau berjaya, inshallah lancar. kalau tak berjaya, cuba lg. sy personally tak ST baby sy, kesian dia kecik2 kena pisah dgn sy. ayahnya pun ckp tak payah. masa dia kecik ni sekejap je. tp dia tidur ikut aturan. & sleep through the night. Alhamdulillah mudah juga disitu hehe. best of luck, mommy!! 💪🏻

8mo trước

puan uswatun tu founder baby language sis. inshallah sis boleh. sis & suami kena sama2 kuat tau. tp kalau tak boleh, takpe. nanti 5 bulan cuba lg. it's ok, ikut pace baby juga ya. jgn paksa2 baby kesian dia nanti & mommy pun stress juga.