Sleep training

boleh share tak cara nak sleep training anak 4bulan? tanpa mengempeng or buai.

2 Các câu trả lời

Apa yang saya buat la. Now anak da 1y8m, ajar dr 4m, tukar pampers, sapu minyak n bagi kenyang susu. Main2 kjap. Ltk dlm baby cot dgn toys dia 1, tutup lampu no lights at all,environment kena sunyi.. biar je dia sorang2 ckp dlm cot tu. Saya akan perhati dr my bed. Cot n bed bg sblh2 or gap sikit. First week agak susah sikit, tepuk2 dr luar cot je. Lama2 ltk je, tutup lampu, tgk dia da tido Sndri . Cuba dlu cara ni. If xjalan. Cara lain pulak try

2y trước

Awal2 je. Lama2 Nnty Dia da biasa xbertepuk berdodoi. Kena ke tak sikit hati ni. Tapi if teruk sgt melalak,angkat la kejap

Awak follow je FB baby language. Semua ada kat situ. Lagi senang nak faham dalam bentuk video. 🤗