7bulan bubur die campur daging cincang dan blend sekali

Boleh tak baby 7bulan bubur die campur daging cincang dan blend sekali...adakah daging menyebabkan baby sembelit..apakah makanan yang sesuai untuk baby sembelit?

4 Các câu trả lời

tekstur najis mmg sembelit ke? boleh bagi, papaya, prune, dragonfruits, orange. meals harian kena complete, (carbs, protein, fiber & buah jgn tinggal). air kosong kena minum juga.

Boleh ja sis,yg penting seimbang,tp kalau boleh lebih kan sayuran dn buah buahan

xde masalah..cume dlm menu bb kena mknn y lengkap..blh bg buah pear..dragon

Boleh. Kalau sembelit beri anak buah macam betik, buah naga