Baby 7bulan sembelit

Ada cara lain tak drpd kena cucuk punggung bile baby sembelit? Dah bagi puree buah naga sume. Dah bagi air. Klau tunjuk kat dr die selalu cucuk punggung baby. Hmm

2 Các câu trả lời

Try bg benda lain mcm prune atau betik ke..kdg baby tak serasi dgn buah tertentu. Mcm pisang, ada yg boleh berak tp ada yg lg menjadi sembelitnya.

6mo trước

Okay sis. Terima kasih ☺️

elakkan bagi pisang dan kentang , dua ni anak saya bgi je sembelit , tapi dia suka makan kentang 🤣