skincare

Boleh share tak skincare apa yang sesuai untuk ibu mengandung ,

5 Các câu trả lời

utk penjagaan bibir supaya xkering n sentiasa nampak segar..lagi² bila pregnant kdg² mls nk bersiap kn @ nak keluar @ duk rumah je.. boleh pakai faralipbutter🥰 kandungan bahan semulajadi. boleh dipakai semua peringkat umur termasuk kanak² ..saya ada jual 😘 #sayapakaisayajual

pakai yg ad kt watson tu ja sy pakai pncuci muka pink tuja.. cream ke apa xpkai😂 pastu pakai moisturiser dgn sunscren ja

Sy blh guna cetaphil sb xde bau. Xsuka bnda wangi2 kt muka lately hehe.. moisturizer pn guna yg xde bau jgk

try guna yang organic je. better to not use chemicals. ☺️

Https://linktr.ee/Zulaiha_MaryKayBC