SKINCARE IBU MENGANDUNG

Hi . Skincare apa yang sesuai untuk ibu mengandung ya ? Cleanser , toner , pelembab , dll . Brand apa je yang sesuai . Skin dah naik banyak jerawat 🙂

2 Các câu trả lời

klu beli skincare tu if u cari yg utk jerawat normally ada salicylic acid. ibu pregnant tak boleh pakai. so my suggestion better u google bahan apa yg ibu pregnant tak sesuai pakai. then masa beli skincare tu baca ingredients

2x pregnancy, tk pakai apa2 skincare sejak pregnant. muka kusam, jerawat teruk tapi masuk 18w makin kurang. sabar ya.