baby besar

Boleh share tak cara pemakanan dan jenis pemakanan yg baik ? Sebab tiap kali check up mesti berat sy naik melebih2 dari yg sepatutnya ? plus dokter cakap baby sy agak besar .. sekarang sy pregnant dah 24 minggu . Boleh share tips dan nasihat ? And ada ke cara utk imbangkan balik besar baby tu ? First baby ?

1 Trả lời

Tak bleh nk buat apa tu sis... Kalau tak mkan kononnya utk kurgkn berat,susah jg nnti baby lemah.. Mungkin sis boleh kurngkn pemakanan.. Takpe bah sis,asalkan baby sihat n slmat dilahirkan kelak.. Sbb terlajak berat,mmg tak bleh nk wat apa.. Baby kan...

5y trước

Hmmm , tulah selera makan melebih2 sebelum2 ni . Sekarang ni dah rasa macam kurangkan makan, tp berat naik lebih jugak