Cara pemakanan

mommies boleh share tak mcm mana cara pemakanan mommy seharian. yg boleh mengenyangkan perut tanpa berat naik.

1 Trả lời

kalau sy, sy jarang sarapan tp brunch terus. brunch: biskut/roti & buah 1 biji + air putih. dinner: nasi, sayur, lauk + air putih snacking: kekacang/muruku/buah snacking sy tak berapa sihat lah tp Alhamdulillah so far berat sy maintain dari booking & berat baby ok membesar ikut usia. cuma bila nk BSP, sy lebihkan air putih & cut air manis terus 2-3 hari sebelum.