Hi mummies,

Boleh share pengalaman bersunat untuk baby boy and klinik mana ye di kl yang ada.

1 Trả lời

Sye buat kt hosp azzahra.baby boy usia 4 bulan 6 hari.sye prefer doc pakar yg buat sbb pipit baby kecik je kan.. Saraf pun bnyk. Mse bius nangis, tp mse doc sunatkn x nangis. Sunat pakai ring tu..dlm mse 6 hari ring tercabut. Less than 24hrs, baby dah boleh senyum, gelak2.. Angkat kaki dia. Less than 2 days, anak sye dah boleh lompat2.. Hari ke3 sye dah mandikn dia kt bath tub. Dia ok je. Wktu hri fes je dia nangis. Kencing pertama kali lepas sunat je nangis. Lepas2 tu x dah. Alhamdulillah sng sgt jaga. Prosedur di azzahra pun x lama. Dlm 10-15min. RM450 termasuk ubat

5y trước

Waaa alhamdulillah la macam tu. InshaAllah boleh buat dekat sana. Thanks ya mummy bagi info ni 😊😊😊