Khatan baby boy 5 bulan

Hi mommies. Ada suggestion klinik area kl/selangor yang boleh khatan baby boy? Thanks 🙏🏻

3 Các câu trả lời

Baby saya khatan di Klinik Ajwa seksyen 7 Shah Alam masa 1 bulan lebih. Alhamdulillah mudah jaga & cepat baik. Kalau ada infection ke apa dr akan follow up balik.

saya circum baby boy saya di klinik tuah, cheras masa baby usia 2 bln. saya pilih plastibell. tiada jahitan utk baby. senang jaga. rm450. very recommended

5 bulan rasanya kebanyakan doc tak berapa nak suggest dah sebab baby dah boleh guling2 or tiarap. nanti susah nak jaga luka tu, sian kat baby.