beza pregnant baby boy and baby girl...

Hai mommy.. jom share pengalaman mommy pregnant baby boy and baby girl...

2 Các câu trả lời

Ada 3 boy dan 1 girl (sulung dah masuk form 2 thn ni) semua sama jer..cuma yg last baby boy ni agak sememeh sikit kulit muka badan semua, naik hitam2, muka berjelaga berminyak senang cerita mommy yg comot la😂 berbanding 3 kat atas tu. Nasib baik selepas bersalin slowly semua hilang. Dr segi makan pula, semua craving benda manis dan buah tembikai, jambu durian. Kalau perut, girl lebih bulat dan boy lebih runcing/lonjong ..

Pregnant baby boy kuat melawa, pregnant baby girl selebet je

4y trước

Sy bru ank firts ritu scan boy