EPO .

boleh saya tahu EPO ni bagus atau tidak ye ? majoriti yang kata xelok sebab dia akan aktifkan CYST FIBROID AND PCOS , BETUL ke ????

1 Trả lời

Tak sure la pulak... Tp sy pernah mkn sebelum pregnant, 2 bulan saya mkn lepas tu positif.. Terus stop lps tu. 🤔

5y trước

sebab mana² yang mengurut sy dia suruh berhenti makan EPO .. tapi not sure lah dia akan aktifkan ke apa .. tp takut plk dengar .. cuma kalau sy stop epo sy pny period akan delay smpai berbulan²