EPO jika sedang TTC

Salam.. nak tanya kalau tengah TTC (trying to conceive) boleh x amalkan Evening Primrose Oil (EPO) ?

1 Trả lời

http://ibuamiruluwais.blogspot.com/2013/05/evening-primrose-oil.html?m=1 Semoga membantu.. Kalau nak lebih kepastian, boleh pergi farmasi utk bertanya.. Dan semoga ada rezeki dapat baby aamiin

4y trước

Sy kurang faham part jgn ambil setiap hari tu. Kalau ikut stetmen yg satu lg ambil dr hari pertama period sehingga hari ovulation tu boleh tiap hari ke sis? 😅 lps dr hari ovulation baru stop..