Primrose Evening Oil untuk kecutkan cyst?

Hi semua. Saya baru diagnose ada cyst 2 minggu lepas. Ukuran baru 4cm. So doktor kata tak perlu operate lagi, dia suruh cuba untuk kecutkan cyst dahulu. Kalau makin membesar baru operate. Doktor suruh saya consume EPO untuk kecutkan cyst. Tapi banyak saya baca review orang, EPO tak sesuai untuk cyst. Betul ke? Dan saya juga planning nak cuba pil biji apricot, sebab ada testimoni terdekat dengan saya kata okay dan boleh kecutkan cyst. Pendapat korang macam mana ea?

1 Trả lời

Doktor bagi ubat tu mgkin dengan case sis ni ubat tu yg sesuai. Tapi klo sis rasa xberapa nk setuju, boleh sis refer dgn doktor lain. Minta pendapat pakar.. Harap membantu..

4y trước

Maaf bertanya. Epo untuk ubat sejenis apa ye