Apakah tips utk elakkan jaundis for newborn?

Boleh sape2 bgtau tak ape yg patut sy amalkan utk elakkan ank jaundis bila newborn nnti

24 Các câu trả lời

Sy 2 ank xde kna kuning.. Pai nurse pelik.. Drh sy O+..tp ank seht jer... Sy lg la pelik😨..drh 0+ nie mmg wajib kna kuning ker..setahu sy.. Drh 0+ la ssh skali nk sakit ker pe.. Sbb sy sndri mmg ssh nk demm @ selsema...

4y trước

Arr..tu la sis... Allhamdulillah ank yg 2 org tu xkna.. Tp xtaw la yg akn dtg nie.. Rsau pn ade..nie tngh jga pemakanan mse nie smpai bslin nnti.. Mntk² xkna la kuning cm kakk dn abg nyer tu...😅