Baby newborn jaundis

Susu formula ape yang ok untuk baby jaundis/kuning? Harga yang berpatutan😊#mommybuntu

1 Trả lời

Apa2 brand susu pun okay, asalkan baby mommy tu sesuai dengan susu tu. Sebab kalau susu formula, kesesuaian setiap baby berbeza. Kita takkan tahu keserasian susu formula dengan baby kita melainkan dengan try and error. Kalau nak harga yg berpatutan, saya cadangkan Dutch Baby. Tapi beli yg pek kecil dulu. Tengok baby mommy tu sesuai tak dengan susu tu. Nak tahu sesuai atau tak selalunya baby berak dengan normal. Semoga baby cepat sembuh daripada kuning ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

4y trước

Alhamdulillah 😍