Baby 1 bulan 12 hari

Boleh nak tahu normal ke baby buang air besar kuning campur hijau? Ada sekali tu betul betul warna hijau. One more thing, baby dalam dua hari ni lepas sendawakan baby mesti akan keluarkan balik susu. Kekadang banyak. Overfeeding? And dua hari ni juga bila siang dia akan meragam. Itu saje persoalan saya. Adakah normal ataupun tidak ye? Terima kasih.

1 Trả lời

Baby breastfeed atau formula?

5y trước

Kalau selalu sgt poop hijau mungkin ada masalah. Antaranya baby minum x cukup hindmilk/foremilk Bab sendawakan baby, umur mcm tu baby kdg2 akan muntahkan balik susu. Kalau bukan muntah yg berlebihan should be ok 😁 kalau setiap kali burp muntah yg byk mcm air paip kena refer doctor