Najis Hijau + Kuning

Assalamualaikum semua , saya nak tanya baby saya 2 Bulan 25 Hari , Fully FM susu S26 , warna najis sebelum ni kuning mustard , sekarang tiba2 warna hijau campur kuning . normal or tak ye ?

4 Các câu trả lời

wa alaikumsalam sis.. baby sy pun fully FM.. start 3bulan smpi 4bulan lebih skrg nie berak hijau+kuning ckit.. da rujuk dkt nurse masa klinik 3 n 4bulan aritu siap tunjuk gambar😅.. dia ckp normal selagi xsakit perut n ada berak seari skali.. jgn risau k..

same like my son and I am using gentlease for him. it is normal as long there is no diarrhoea or baby losing weight according to websites

normal sbb dlm formula ad kandungan iron.. sbb tu najis hijau kuning..

Sape ada pengalaman please share