WARNA NAJIS SIMILAC LF

hai mommy pengguna similac LF . nak tanya najis normal susu ni warna apa ye ? kalau hijau tu normal tak ye ? ad setengah org ckp tak normal , ad jugak yang cakap normal sbb ad zatbesi. saya campur bf+FM . kadang najis warna kuning cmpur hijau . kadang hijau saje .

WARNA NAJIS SIMILAC LF
3 Các câu trả lời

Sy pun guna susu ni mix bf. normal je tahi warna hijau kuning. Klu fully bf pun ada je najis hijau sbb biasanya bby dpt lebih foremilk dari hindmilk. Kdg dari pemakanan ibu sndri pun boleh mempengaruhi juga. Bby sy najis dia kdg hijau kdg kuning juga tp so far ok je tak cirit. At least sekali sehari berak. Kalau sis risau was2, boleh je tanya doktor untuk kepastian.

Anak saya pun mix bf dgn fm. Mmg warna taik dia pun kdg hijau kdg campur kuning. Bila tanya mak saya dia kata mmg normal utk baby.

Ya sy pun guna ni & campur bf fm mmg najis warna hijau kuning. Kalau kerap sgt bagi fm mmg obvious hijau najis baby sy