Krim

Hi boleh minta suggest tk krim apa ok ye utk nipple? Saya hari2 pam nipple luka

10 Các câu trả lời

Saya pakai bepanthen, skjap je luka baik.. Nurse ada pesan sapu air susu dekat area puting tapi tetap sakit, last2 jumpa doc ckp ada org blh sesuai guna air susu, ada org tak sesuai mcm saya..so saya pakai bepanthen luka cepat sembuh..

Klu msh blm bli krim cuba sis tap2 air susu dkt tmpt yg luka melecet tu.. Insyaallah lega. Lg 1 sebelum baby df picit sikit niple tu bg susu klua n lap bersih2 lps df.

Bepanthen dengan earthmama sis dah try ke? Bepanthen tu saya banyak baca review, pakai sekejap je luka dah bercantuh semula. Earthmama elok untuk lembutkan nipple.

5y trước

Sy pakai bepanthen, skjap je luka da cantum semula.. Kena cuci bersih dulu krim tu sebelum bg baby susu

vaseline bleh sis,Lansinoh bleh

Sy sapu vaseline. Okay juga

Vaseline and minyak kelapa

Saya sapu myk kelapa dara.

Saya pakai medela..

mama choice

Pigeon nipple cream..hritu sy gune 3 hri dh ok 😉✌

5y trước

Sm2 😉✌