Hi mommies, nipple tgh berdarah skrg akibat luka. Plus bengkak bhgn nipple & area situ.

Any advice selain sapu krim?

4 Các câu trả lời

Sy guna nipple shield Pigeon sis. Mmg mula2 pedih tpi tak pedih sgt spt df. Lps menyusu sapu mama choice nipple cream dgn susu sendiri pastu biarkan kering. Klau susu banyak, jgn pam & cuba try express milk cara marmet.

4t trước

Sy xtau la kalau sy marmet, mcm x dpt keluar habis..tp haritu sy stop df, then terpaksa pam, ade masa sakit ade masa alhamdulillah ok, then sapu cocoa butter & susu badan kt nipple. Alhamdulillah ok lepas tu tp mkn masa jgk la nk baik 😅

waktu anak first saya Ikut tips nurse je..sapu je susu awak kat nipple..elok je..saya buat mcm tu je

The best way hanya sapu krim ja sis. And kalau boleh jgn menyusu lagi. Kalau rasa bengkak better pam ja dlu

2mo trước

Jgn pam. Lagi teruk

mama choice ok awak