Krim untuk nipple ibu

Krim apa yg sesuai ya utk ibu2 yg bf? Hari tu ada baca tpi dah lupa apa nama cream tu. Yang bila sapu dekat nipple, baby dpt direct tanpa perlu cuci. Ada ka jenis yg dapat ibu (nipple crack) dan baby (ruam) guna sekali?

4 Các câu trả lời

Saya beli nipple cream mama’s choice sebab nak redeem coupon haritu. Nampak ingredients semua okay, x perlu cuci sebelum bf cuma sedih sikit sebab dapat yang dah nak expired so rasa x berbaloi beli kat situ. Anyway, nurse kk saya cakap kalau x guna cream pun xpe. Dia suggest sapu je susu kita tu kat nipple, then biarkan kering baru pakai bra. Tu macam natural way xnak bagi nipple crack. Mungkin boleh cuba dulu

Ni sis. Bagus, xperlu lap lepas pakai. Cuma dia mcm sticky sikit

mothers choice. ada 2 jenis. satu tu yg takyah cuci

krim bepanthen