😣😣stress . Sy tidak selesa memikirkan ini semua😭sy buntu

Boleh ke sy cakap sy tak nak balik rumah mertua? Rumah mertua kami tak ada bilik. So kena tidur di ruang tamu. Dengan abang dia juga tidur dekat ruang tamu. Anak-anak abang suami juga tidur dekat ruang tamu dengan mak mertua. Lagi pun sekarang sy tengah bf anak😢 sy rimas sangat bila suami ckp nak balik kampung dia. Sekarang kami merantau dan sewa rumah. Sy bingung. Dan sy betul2 tak nak balik rumah mertua. Kalau ada bilik ok lagi. Tpi ni kena tidur dekat ruang tamu🤦🏻‍♀️

3 Các câu trả lời

bincang dengan suami tak selesa nak bf anak. solution saya boleh bagi 1) balik kg tapi stay hotel terdekat . 2) beli khemah boleh pacak dalam rumah at least ada privacy 😁👍🏻

cuba slowtalk dgn dia dulu bagitau kenapa, kot dia faham ke kan, kalau ni balik hari boleh la kot. sbb mmg susah juga bila bf ni. kita yg nak myusukan pun kena selesa juga

2y trước

Kesiannya sis 🥹 bgtau lah sis, segan la kita ni nak pakai baju apa semua kat luar. Takpun sis mintak husband sis buatkan phadang letak kain ke. Kalau terpaksa sgt balik sana

Sewa lah hotel bila balik kampung suami.