klinik swasta

Boleh ke check perut di klinik swasta? Berapa puluh yaa bayaran yg dikenakan? Bantu sikit ibu2 yang penah pergi klinik swasta.

5 Các câu trả lời

kena buat kajian sikit2...sye dapat hrga murah scan 2D advance dkt gong badak time merdeka rm40 diskaun 10ringgit... first time dapat tengok anak dngn jelas hamil 21 week...kena rajin2 tngk promosi klinik swasta berdekatan

Boleh jaa. Walaupun mahal sikit tp di klinik swasta doc akan cerita lebih jelas. Biasa sy kena RM65-RM80

blh je cek kt swasta..tp mhl la..

dalam ratus kut

kenapa x kerajaan je

2y trước

Mybe kerajaan kan kne ikut appoiment kot