Tanya soalan tentang klinik swasta

Hai mommies yang berpengalaman buka buku pink dan check up di klinik swasta . Bayaran selalu bulanan berapa ye kena spend ? Dalam sebulan berapa kali check semua . Boleh tak share pengalaman. #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Hi, saya berpengalaman buka buku di hospital swasta. Average rate per checkup RM100-RM300. Sebulan sekali checkup jika awak low risk mom dan tiada apa2 masalah kandungan. 2 minggu sekali jika awak kategori high risk mom.

8mo trước

Bergantung pada awak kategori yang mana. High risk atau low risk. Kalau takde apa2 masalah sekali sebulan je. Sama-sama