Referral letter ke klinik kerajaan

ada sesiapa tau procedure dan bayaran jika dapat referral dari klinik swasta ke klinik kerajaan? Selama ni mmg check up dgn klinik swasta...

3 Các câu trả lời

bawa je surat dr klinik swasta tu ke klinik kerajaan yg terdekat. selalunya jadi begini bila kita ada penyakit masa pregnant, so swasta taknak tanggung dah. dia suruh kita check up di KK saja. bawa surat dr swasta tu dan cerita masalah awak. check up KK free..

Sama je harga bayarannye..senang cakap ikut la masuk wad kelas berapa dan sebagainye.check swasta tak semestinye bila refer kerajaan harga jadi mahal,tak dik tak.jangan risau k

f