Anak 4 bulan ndk mw mnyusu

Boleh bntu kh anak sya klw bngun ndk mw mnyusu..dan anak sya buang air besar 1 mggu sekali normal kh tu ya..risau juga..time kasi susu dya wktu tidur sja😞boleh bntu kh ibu2..nie anak yg prtma

2 Các câu trả lời

anak saya pun bgtu d bg susu nd mau mesti dia tidur dulu bru bole mnyusu 😮‍💨tapi dia berak selang sehari berak lha

anak sy pun macam tu sis. sy pun bgi masa dia tdr saja . sblm ni la . skrg sy bagi susu baring dia mau