Bayi 9 bulan 21 hri tidak mau makan

Hai ada yg berpengalaman ka baby tda mw makan hanya mnyusu dn mnum air putih sja..klo kasi makan dy tidak mau dy mau muntah🥲risau btl sa ..sda ksi makan guna plastik guna tangan ttp dy xmw hanya 2 3 suap sja lps tu dy tutup mulut rapat² dn buat muka mw muntah..tda apa² ka klo baby mw mnyusu sja🥲#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

sy powm bby 9 bln 6 hri bt xnk mkn jgk ni...bt bubur halus ,kasar nasi biji...mkn 2 3 suap je...kcian tkut lapa kn...ni misi ckp bleh bt roti...sy bt roti telur ke dia..bru dia mkn smpy sedawa...nsi ttp offer jgk...

1y trước

oh nnty mau try bg pla..pagi ja dy bnyk mkn tpi xhabis mcm slalu..klo sblh tnghri dn ptng 2 3 suap ja tu pun mau paksa dlu

menu dan texture baru ke? atau anak dah biasa dengan makanan yang diberikan tu?

1y trước

ya baby dah biasa dngn tekstur..