Baby susa tidur

Ank sy umur 5 bulan lebi susa sngt nk tidur mlm asl bngun tnga mlm nangis sda tukar pmpes ap semua pun sama juga susa tidur klw blh mau di ayun seja smpai tiada masa untuk tidur🥹 . Kadang mnyusu pun tidak mw ad kh yg sama mcm ank sy nie

3 Các câu trả lời

Siang lama ke tidur ? Kalau lama , cuba unah waktu tidur . Anak saya tidur malam lama sebab siang susah sangat tidur , saya yang bengkak mata 😂

kalau boleh waktu siang jangan bagi dia kerap sangat tido .. bawak main . saya buat macam nie ..

siang tidur lama tak?, sbb sllunya org ckp anak susah tidur sbb siang tidur lama.