Tips hilangkan mual

Hi moms ada tips nak hilangkan mual? Dia macam gastrik angin banyak keluar sendawa kentut perut tk selesa ..ni sec pregnant dlu tak mual macam ni ada muntah tapi tak pening macam ni ..help🥲

2 Các câu trả lời

huhu sama laa, 2nd preg juga. sakit kepala 3 minggu nonstop 🤣 hadapi dgan sabar.. lain baby lain pembawaan 🥲 1st baby langsung xda sakit. sklii yg kedua ni huhuhuhu 🥹

5mo trước

baby sec ni mungkin sruh kita the real taubat dah sbb yg first cakap ckup lah satu lps rasa contraction apa smua last2 jadi juga no 2🤣

Hadap je dgn reda, syukur dan sabar hadapi ujian kehamilan, tiada tip hilang kan. Set in mind, ujian ni sementara.

5mo trước

🥹tulah juga ujian ni indah tapi kesian kakak baby x terurus sbab mommy tk larat bnyak gerak asyik nak muntah