Kurang or hilangkan rasa mual?

Hi mommies semuaa, saya nak tanya.. ada tips or makanan yang boleh hilangkan mual tak? Setiap kali lepas makan mesti nak muntah.. badan jadi lemau, lemah.. sangat 🥹

5 Các câu trả lời

Untuk sy yg masam2 sis, epal hijau, kismis, jus delima. Sis cari yg sesuai dgn sis, mkn sikit2, jgn sekali terus byk. Sbb awl2 dulu sy pun mcm ni.

cuba buah oren yng ada rsa msam manis² tu sis.. sya dh stop mkan ubat tahan muntah dh sis...

Try makan pomegranate. Dah makan dua hari ni alhamdulillah kurang dah rasa mual

sy makan limau oren manis tu . .mmg hilang rasa mual untuk beberapa jam laa 😅

try mkn tembikai sis 🙂