No morning sickness

Bole tak seseorang yakin kan sy yg kalau tkde morning sickness tu normal ? sy dh 8minggu pregnant tp tkde morning sickness izit normal? ?

52 Các câu trả lời

Syukur la xde morning sickness.. Sye masuk 3 bulan baru ade alahan, muntah, sakit kpala, xde slera. Tpi alhamdulillah tak teruk..

Sy 11minggu 1hari bila bangun pagi tak juga pening2 cuma takda selera mkn je kurang. Erm harap2 berlalu fasa takda selera mkn ni😣

Dari anak pertama lagi kalau sa mmang xda morning sickness😅.. smpai ketiga ne tunggu hari lagi.. memang xda lngsung.. 😊 normal tu..

Sy hri Tu pun mcm Tu. X d morning sickness. Tp ni dh 19 minggu sickness X Kira morning ke evening ke msti muntah je... 😔😔

I never had any sickness. It depends on each person's body as not all operates the same and it good without any morning sicknesses!

Untung sis .. sy baru 5 minggu dah mual2 .. sakit kepala .. dah tak bole nak makan nasi 😅 .. smpai tak tahu nak makan apa .

Alhamdulillah, saya pun takde alahan... Cuma perut tu rasa senang je nak berangin.. lagi2 waktu petang

yes normal! sy pun xde alahan langsung masa preggy. kesian tgk org lain smpai ada msuk wad. Alhamdulillah, x kne mcmtu 😇

6y trước

Thank you awk. Alhamdulillah. Tulah kesian yg morning sickness terok tu. Stay strong mummies 💪🏻 we can do it!!!

Normal sis...asalkn baby sihat 😁 Sy xde jugak..hrp2 smpai bsalin..dh merasa morningsickness memg sengsara 😷

Normal je... Sy pon xd alahan.. sampai la 11week scan,, baru percaya..."laaa...aku mengandung rupenye" 😂😂