No morning sickness

Bole tak seseorang yakin kan sy yg kalau tkde morning sickness tu normal ? sy dh 8minggu pregnant tp tkde morning sickness izit normal? ?

52 Các câu trả lời

saya pun da 7 minggu tkde plk alahan..tpi dua2 ank saya teruk morning sickness..nie ank ketiga

Morning sickness bukan 'wajib' dialami semua pregnant mommies. Bersyukurlah tak kena morning sickness.

Saya,dah 26 minggu masih ada morning sickness....x habis habis lagi...hehehe...bergantung pada hormon

syukur la sis klu xda morning sickness .. terok klu ada morning sickness ney , mcm sy smpy x laratt

saya pun tak ada morning sickness sekarang dah 10w tapi selera makan bertambah2 kejap2 nak mkn je

Normal sis.. saya msa anak first xdak morning sickness tp anak kdua ni truk jugak kena..

Untung la xdak , 8 mggu tu awai lagi tggu nti ada lembik badan 😂😂

Normal tuh sis..kdg Ada yg xda simptom lansung..bguslah...bdan pun xletih

saya pregnant x pnah rasa morning sickness rileks je mcm biasa...Alhamdulilah..

Normal. Sya nak masuk 16 minggu belum ada alahan. Hehe. First baby 😝