nk bukak buku

Bole ker klu pregnant ank luar nikah Tpi nk bukak buku pink? Sje tnye

43 Các câu trả lời

Kena buat sis ... tapi biarkan org nak cakap apa . Yg pentingg awk & bby okey ☺️

Boleh je... Asalkan PREGNANT, mesti buka buku pink.. Dh bersalin, boleh nikah nty.

blh tkde masalh pon..cuma nnty peggy ckp tk nikah lgi..insyaallah segla dipermudhkn

Harus laa bukak buku pink . Sebab nanti nak bersalin kenaa ade buku pink tu

Boleh syg oi...it's ok..just go buka buku...utk kesihatan Ur baby and u...

dont worry darling.. everything its okay take care youself n baby

Boleh je buka buku pink. Masa pergi klinik tu seeloknya bawa waris sekali

5y trước

Waris sape je yg boleh discharge anak ea?

Buka je. Biarlah apa nurse nak cakap, mulut orang tak ley tutup.

memang kena bukak buku pink.. untuk perkembangan baby dan ibu..

boleh. dia akan letak sana ibu tunggal kalau awak blm kawin