Duwe bojo minggatan

Bojoku lanang...ben tukaran mesti minggat ga tau ndang moleh di omongno masalah e opo karep e opo...malah minggat ga pamit,moleh nag wong tua ne

40 Các câu trả lời

mbiyen bojoku ngunu kui mbak, tp bojoku udu minggat nag wongtuane mbuh minggat nag ndi, nek ora digon muleh rak muleh2, pas kuwi rak gowo hape, hapene tak cekel aku, tak enteni rak muleh2 tak goleki nag wongtuane rak ono, mbarang wongtuane ngerti anake sering minggat pas muleh dikandani, diseneni eh saiki wes rak tau minggat neh wkwk

dadi eleng ceritae ibuk bpk dl awal nikah, nek tukaran bapak minggat.. tp pas balik dtakoki mbak.. "karepmu opo? g ush mbalek ae sekalian..pengen tha anakmu jange niru awakmu sitik2 minggat sitik2 minggat" berhasil mbk, smpe saiki bapak masiho tukaran g tau minggat..

4y trước

tak coba e mbak

sabar ya bun, didoakan aja. minta di lembutkan hatinya. habis itu mulai duluan tanya maunya dia bagaimana maunya bunda gmn dari hati ke hati , kalo semakin dibiarin takutnya numpuk terus dan masalah tmbh rumit. wish the best ya bun utk mu dan suami nya bunda🙏

4y trước

AAMIIN ...mek bunda iki sing solutip positif...dungakne nggeh bund ben edan e ilang

haha kok lucu Yo biasa kebnyakn cewek y klu nyambek plg kermh ortuay ...lh ini kok Mlh laki y 🤔...berarti dia krag dewasa ...blm siap p berumahtgga

Ditunggu wae yu. Yen ngesuk gak moleh moleh.. Wadahono klambine nang plastik. Selehno ngarep omah.. Kunci lawang omahmu.. Solutip 🤭😂

4y trước

Ben kapok sisan yo to 😅

bien bojoku sg pertama yo ngono mbak wkwkw molean ng wongtua ne yowes akhire tak urusi iku surat pegat wkwkw pegatan akhire wkwk

ora usah di goleti mbak, ben sekarep e sampe kapan iso tahan ora karo sampean, marai tuman ari minggat terus di goleti...

wonglanang rangutek randue pendirian yo ngono kui . ndue masalah isone mung nglungani ragelem ngrampungi . sikattt mak

berarti belum siap berumah tangga di sabarin aja bun. di ajak ngomong pelan2 di ajak musyawarah gimana baiknya

bojomu seh bocahi mbak, yen mulih takonono karepmu opo wong wis iso rabi kok iseh umpetan ning kelek'e mbokne