susu

Blh tnya x susu ape lgi yg elok untuk awal kehamilan ye...? husb sy belikan susu anmum coklat tu, tp sy rasa x sesuai la ngn sy sbb hari2 sakit perut.. perut jadi keras kembung, mcm bnyk angin..

2 Các câu trả lời

Puan boleh cube EnfaMama.. Cume mcm sy, semua susu x masuk kecuali susu yg Rizqi Mamadil tu.. yg tu pun sy beli yg coklat.. Dan sy ambil tablet kalsium…

Susu biasa pun boleh consume mcm fernleaf, dutchlady full cream tu semua. Klu xda mslh gdm la

5y trước

Fernleaf full cream no added sugar. HL, farm fresh. Boleh bca label masa beli😅