Alahan dengan produk susu

Suami belikan anmum untuk sy minum..sy cirit birit bila minum..perut sakit rasa mcm kembung je.. bukan anmum je..semua jenis susu termasuk susu pekat...ada tak ibu2 yg mcm sy? Boleh share apa yg ibu2 minum?? #ingintahu

3 Các câu trả lời

awk ada gastrik ke? sbb sy ada gastrik. mmg takleh minum susu dlm perut kosong . kena minum lepas mkn. klau tidak mmg cirit birit dan kembung perut. tp msa awal preg mmg bdan agak angin

2y trước

xminum susu pon xpe sis boleh try amek calcium dlm bntuk pil boleh beli d farmasi

Tak mnum susu pun tkpe sis . Janji mkn bnda yg berkhasiat . Makan buah pun oke ja

2y trước

baiklah ..sy akan cuba mkn buah..tq

bukan kamu sentitif pada lactose, Cuba soya?

2y trước

if xboleh minum susu, boleh beli pil kalsium kt farmasi.. bgtau dia nak pil kalsium utk ibu hamil.. sbb baby perlukan kalsium dari ibu