compius

Salam..hye smua maaf gagu nk tnya ni..sy bru ja test naik double line..dan blom lgi prgi klinkk...nk tnya ni...susu ape yg elok utk kndungn..sbb sy bru bli anmum..kakak sy ckp anmum elok dye brsalin pn normal anm frst n slmt smuanya...tp ade kwn2 ckp anmum ni mnis la boley bsarkn ank dlm kndungn la...tp sy ambk susu ni yg tnpa tmbhn gula..ank cko nnti kna kncing mnis la..rsaw plak sy...ade x yg boley shre susu ape yg elok utk kndungn..yg sng dpt dpsrya slain enfagrow mama& anmum..slain dri tu..plss share ye..tq smua

5 Các câu trả lời

sy anmum yg ada gmbr ibu mngndung tu. terus minum tu campak2 saja 3 sudu terus tuang air suam panas2. prnh sy minum susu jenis lain tapi okey2 saja mcm frenleaf , dutchlady.

sye hnya mnum susu full cream fernleaf je..Xade gula tmbhan pon..

5y trước

Klu mnum yg mnis2 bnyk2 slain susu pon boleh jdi besar klu mnum n mkn yg mnis2...

Sepanjang mengandung sy minum susu hl je. Ok xda masalah.

Saya minum anmum tanpa gula tambahan tu je awak

Better fresh milk, jenama apa pun xpe..