Dexa Injections

Blh kongsi pengalaman ambik dexa injection.. (suntikan matang paru² baby)

19 Các câu trả lời

Bgi sy terasa jugak lh sakit nye,kluar jugak lh air mata,2 dos masa kandungan 32weeks,2 dos lgi masa kandungan 33weeks.

Lain orang lain , hehehe saya kena dua2 tak sakit .. sebab saya fikirkan anak je .. janji anak dalam keadaan baik ..

Kene time 31weeks.. anak ttbe nak keluar 32weeks.. alhamdulillah first kene tak sakit kali ke 2 tu ngilu dohh

Dose yg pertama tak terasa dose yg kedua menitik juga air mata... Dan berharap takkan kena lagi suntikan tu

Kena cucuk masa anak no. 2 (pregnancy ke - 7) & anak no. 3 (pregnancy ke-8) sebab kerap gugur.

Pengalaman sy ok je inject dexa Tu,sy X rs sakit ms kena inject.. Tu pengalaman syla..2 dose..

Bagi saya sakit masa nurse tekan ubat tu , tak sakit mana pon , okay jee

Sy kena 2dos n esoknya bersalin😅😅

Sakit sampai meleleh airmata.