Susah Tidur

Bismillaah... Bun..saya hamil 15 weeks 1 day..setiap malam susah tidur..punggung suka pegel..apa ada yg sama kaya begitu..apa mmg bawaan hamil.. TerimakasihSebelumx

4 Các câu trả lời

Memang bawaan hamil bun tanda2 kya gtu.. Btw saya hamil 6 weeks 1 day, tp sudah ngerasain itu dari 1 minggu ini bun .

5y trước

Saya malah kepalanya sering pusing tp pusingnya keliyengan bun. Pas kmrin ke bidan kata bidannya wajar hamil2 muda jd begitu. Huhuu:(

Sya pas tm3 sih susah tidurnya. Klo tm2 srng kbngun kram tp tdr lagi. Tm 1 malah bawaannya tidur muluu

5y trước

Iyaa bun..sebel sendiri dipaksa jga ntr kebangun lagi...hehehe

Sudah jam seginpun saya masih blm bisa tidur bun 😁😁 tidur bntar kebangun lagi..

Sayaaja uk 5wek kadang susah tidur mba hehe punggung pegelk

5y trước

Iyaa mba..pokokx tiap malam susah tidur..