kuat nangis

Bila pregnant ni.. Kenapa saya jadi kuat menangis yaa? Suami balik lambat tak sampai 5 minit pon menangis, kedai nasi tutup pon menangis, saya main game, pastu kalah, meraung terus.. Kiranya menangis tu jadi rutin harian dah.. Kenapa yaa?? Sedangkan sebelum ni, saya ni jenis hati batu.

42 Các câu trả lời

ye la..sy pon mcmtu..tp nasib suami memahami....

Haha.. Saya plak nk bagi mkn at kucing, pastu kucing tu gi cekau makanan tu dari tangan saya.. Pastu sy cm terkejut je,, pastu nangis.. Dh laa at kedai makan.. Saya pon xthu nape.. Alahaiii hati ni.. Hahaha

5y trước

Hahaha 😂