Tips elak menangis

Saya sebelum pregnant memang jenis tak mudah nak mengalir air mata ni. Jarang sekali. Tapi semenjak pregnant (sekarang dah 5 bulan) mudah nak mengalir. Dah cuba dah tahan sebaik mungkin dan elakkan.. tak sengaja baca cerita sedih menangis, makan lambat menangis, sakit badan teramat sangat nangis, suami tinggi suara sikit nangis, nampak haiwan mati/dalam keadaan tak sihat.. nangis. Hati mudah sangat tersentuh. ada la sepanjang pregnant ni dlm 5-7x macam tu nangis... boleh tak bagi tips nak control? Saya tak nak effect kandungan ni kesian baby...

2 Các câu trả lời

Kalau nangis bukan sbb stress takpe la sis. Normal je nangis tu. Emosi mudah sensitif. Macam sy kalau dah meleleh air mata, susah pulak nak berhenti. Tapi bukan sbb stress takpe 😁

5y trước

Hahaha comel je. Pembawakan 😁

Nanges je puan..xde efek pada kandungan kalau tu bukan nanges sbb stress...emosi mmg kucar kacir sikit time pregnant ni😊