Ada tak ibu-ibu yang muncul simptom macamni??

Bila perut makin besar dan berat, mulalah muncul simptom kehamilan yang macam ni.. Ibu-ibu ada tak mengalami antara simptom ini di trimester kedua? 🤰🏻

Ada tak ibu-ibu yang muncul simptom macamni??
35 Các câu trả lời

sy masuk 28 mgu 2 hari ..skrg ni asyik sakit bhgian rusuk sebelah kiri..lagi2 bila duduk..sakit sgt. ad sapa2 mcm sy?

sy 28w dh merasa sakit perut,garisn hlus,pusat trkeluar n kpnsan smpai la skng..yg len tkd 😅

sy kejang kaki, sakit ligamen,kepanasan, kaki mengambang. adoiiii.. tido mlm xselesa Sgt...

semua kecuali kaki mengembang. pelik2 juga yg pertama kali tiba2 hidung berdarah 😅😅

Kaki kejang, sakit ligamen,kepanasan.. alhamdullilah sekarang dah 17 minggu 4 hari 😊

sya almi garisan halus di perut dan gening kepala,paling geram pening pala

2y trước

kann .. sama la .. PENING kepala yg buat lg geram ... bru 14week

ad,sedang mngalami sakit ligamen(perut),kepanasan,kaki mngembang dan pning kepala..

pening kepala 😭😭😭😭😭 hari² byk habiskan masa dgn terbaring je ..

3 di atas sy alami sebelum ni. Skrg anak pun dh setahun 6 bulan. Alhamdulillah

antara 8 simptom, 5 yg sy alami simptom skg. paling x tahan pening kepala.