Ada tak ibu-ibu yang muncul simptom macamni??

Bila perut makin besar dan berat, mulalah muncul simptom kehamilan yang macam ni.. Ibu-ibu ada tak mengalami antara simptom ini di trimester kedua? 🤰🏻

Ada tak ibu-ibu yang muncul simptom macamni??
35 Các câu trả lời

Hidung berdarah, kaki kejang (time tu masih bekerja), kepanasan

garisan halus dan kejang kaki dan kebanyakan separuh gambar saya rasa

semua tnda saya rasa kecuali hidung berdarah dan pusat terkeluar tu

Kaki kejang, kepanasan, mudah mengah macam sesak nafas

normal ke klu xde hidung brdrh,pusat terkluar,kaki mengembang

2y trước

normal sis.. sy pon takde symptom2 tu.. dah masuk 3rd trim skrg

ada.. tapi xdelah sampai hidung berdarah..

ada ja .. gambar no4 / no5 / no6 / no8 ..

macam saya pusat terkeluar, kaki kejang

Kejang kaki, kepanasan, pening kepala

garisan halus di perut