Period Craving: Apa Yang Kerap Anda Inginkan?

Bila cakap pasal period craving ni macam-macam terlintas dalam fikiran, betul tak? Hari ni nak coklat, esok nak bubur jagung.... Kalau Min selalu nak benda manis. Mommies macam mana pulak?

Period Craving: Apa Yang Kerap Anda Inginkan?
27 Các câu trả lời

sya tame sekrang ni mkn masam manis masin tu sya suka kalau tak kena di mulut tak nak mkn tak masuk tu hilang kan mulut pait je adoi sabar je oah

tak tentu..hehe🤣🤣🤣🤭kekdg nk D.C.E.B. atau asam jeruk abis2 sgt craving nk mkn cheesecake.. or indulgence cake..so yummy..nyum2 🤤

Nak benda manisss je. Telan air masak pun xboleh dah. Mulut slalu jd pahittt 😭😭 wlaupn bru sudah mkn benda2 manis

skg ni sy suka makan masam2.. sllu beli mangga atw makan lemon.. rsa sedap sngt😅

b,d,e & f..bykkn mkn buah sbb nasi lngsung xboleh telan..

sya suka mkn bakso je kalau nasik tu kurang sikit

I teringin nak rasa semua.. no specifcation

Suka yg manis2😋

semua laa 😂🤭

semua nak😊😊