mengidam ?

nak tanya ibu ibu kat sini, boleh ke kalau preggy ni makan durian crepe? craving betul ni ? first baby and 13week+. bila preggy ni macam macam nak makan, yang sebelum ni tak pernah makan pun terasa nak makan ?

4 Các câu trả lời

Saya 2nd trimester mengidam durian crepe .. smpai menangis2 nak makan...syukur smua ok juga, durian pn saya makan jga... tp jgn makan berlebihan, 😊

blh mkn durian. sebab durian tu panas buat rasa hilang megidam je jgn lebih dari satu buah tu

Hi mommy. Blh je. Tp jgn byk sgt sbb manis. 😊