cantik tak?

Biasanya org mengandung ni jadi tak berapa nak cantik time mgandung.. Hidung kembang,muka jerawat... Ada ke yg rasa dia lg cantik time mengandung?

3 Các câu trả lời

Sy rasa dari diri sndiri juga klu nak melawa atau tdk. Takde yg cantik dan tak cantik. Semua ibu mengandung dan tak mengandung cantik. Jgn rasa awk tak cantik. Sbb ciptaan tuhan plg cantik(sempurna) adalah manusia. 😉

sy la tu , time mngandung seri xdak langsung , kusam yakmat muka . smpai hilang keyakinan diri 😩

5y trước

Kan.. Sy pon sma... Dengan jerawat belumba2 keluar...

Kali ni saya pregnant..kulit muka jdi lbh cntik😁 suka nk bersolek..nk cntikkk2 je😅